Prijsvraag Royal Opera House | Opera en ballet live vanuit Londen in uw bioscoop

Prijsvraag


WIN EEN VIP ARRANGEMENT

 

NH COLLECTION DOELEN AMSTERDAM INCLUSIEF BEZOEK AAN EEN ROYAL OPERA HOUSE VERTONING

 

NH Collection Doelen waar Rembrandt, Sissi en The Beatles samenkomen

 

Win een VIP-arrangement

Daterend uit de vijftiende eeuw is het pand van NH Collection Doelen het oudste hotel van Amsterdam. Gelegen aan de Amstel en in het oude centrum van de stad, kent het hotel een rijke en boeiende geschiedenis. Zo schilderde Rembrandt van Rijn in 1642 in opdracht van de Schutterij zijn wereldberoemde 'De Nachtwacht', met als doel deze tentoon te stellen in wat toen de Kloveniersdoelen heette. De Rembrandtsuite in het hotel is tot op de dag vandaag een ode aan dit wereldberoemde schilderij, dat ook exact op deze locatie aan de muur heeft gehangen.

Ook Keizerin Elisabeth in Beieren (1837- 1898), beter bekend als Keizerin Sissi, behoorde tot de vaste clientèle van het hotel. Op 6 juni 1964 verbleven The Beatles in het hotel toen zij hun enige concert ooit in Nederland gaven. De beelden van hun boottocht over de Amsterdamse grachten en de duizenden toegestroomde fans gingen de hele wereld over.

NH Collection Doelen telt 81 volledig gerenoveerde kamers in boutique stijl, waarin modern design en traditionele kenmerken hand in hand gaan. Op de begane grond kunnen hotelgasten en bezoekers terecht in restaurant Bumbu Kitchen.

Ook dit seizoen heeft NH Collection Doelen een speciaal VIP arrangement samengesteld voor de liefhebbers van Royal Opera House Live In Cinemas. Het bestaat uit 1 of 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer incl. welkomstdrankje, ontbijt, 2 kaartjes voor een voorstelling van Royal Opera House Live In Cinemas in De Filmhallen, inclusief vervoer er naar toe en weer terug naar het hotel.
Dit unieke arrangement voor 2 personen is te boeken via tel. 020-5540601 voor € 199,- (1 nacht) of € 349,- (2 nachten), op basis van beschikbaarheid.

Iedere kalendermaand geven we 10 x 2 vrijkaarten weg. Alle deelnemers aan de prijsvragen t/m april 2019 dingen mee naar de hoofdprijs: een VIP arrangement in NH Collection Amsterdam Doelen voor de nacht van 11 juni 2019 in een tweepersoonskamer incl. welkomstdrankje, ontbijt, 2 kaartjes voor de voorstelling Romeo & Juliet van Royal Opera House Live In Cinemas in De Filmhallen, inclusief vervoer er naar toe en weer terug naar het hotel.

Iedere maand vindt u op deze pagina nieuwe vragen en u kunt iedere maand meedoen. Winnaars krijgen in de eerste week van de maand erna persoonlijk bericht. De winnaar van het VIP arrangement wordt in de 2e week van mei op de hoogte gebracht. Hieronder staan de vragen voor de prijsvraag van deze maand. Succes!


(Vul alle velden in s.v.p.)

Naam:
E-mail:
Telefoon:

 

Wie creëerde het ballet Don Quixote? 

In welke komende voorstelling van Royal Opera House Live In Cinemas speelt Jonas Kaufmann? 

Ja, ik wil de nieuwsbrief van Royal Opera House en Arts In Cinema ontvangen
Ja, ik wil informatie van Classic FM ontvangen
Ja, ik wil informatie van Holland America Line ontvangen

Door deelname ga je automatisch akkoord met de Actievoorwaarden.